Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Divinol márka

Megbízhatóság , több mint 150 éve.

Megbízhatóság és hitelesség, meghallgatás és alkotás, problémamegoldó készségek és ügyfélorientáció, felelősség és fenntarthatóság - ezek a DIVINOL értékei, amelyeken a Zeller + Gmelin sikere és az ügyfelek 1866 óta tapasztalható magas szintű elégedettségén alapul. Mindig számíthat erre a pluszra és a jövőben is így fog lenni. Így hozunk létre hozzáadott értéket ügyfeleink számára - érezhető pluszt.

Mindent megteszünk, hogy megfeleljünk ügyfeleink igényeinek - meghallgatással, megértéssel és megoldással. Az alkalmazások, a folyamatok és a fejlesztés kiváló megértésével, valamint a kifejezett ügyfélorientáltság mellett nagy és kis vállalatok értékes partnereivé váltunk a speciális kenőanyagokfelhasználók számára.
Ezen kívül a DIVINOL márka a legmagasabb minőségű autóipari kenőanyagokat jeleníti meg a piacon.

Egészséges vállalatként a Zeller + Gmelin a válságstabilitás és biztonság mellett teszi le a voksát. Középvállalkozásként több mint 150 éve vagyunk gazdaságilag függetlenek, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez így is maradjon.

A Divinol története

A Zeller + Gmelin 1866 óta fejleszt és gyárt termék- és folyamatmegoldásokat, amelyek teljesítmény szabványokat határoznak meg , a megbízhatóság és a gazdaságosság szempontjából. Kezdetben a világító olaj előállításán volt a hangsúly, ma nagyvállalatoknak és középvállalkozásoknak kínálunk rengeteg kiváló minőségű kenőanyagot számtalan alkalmazáshoz immáron több, mint 150 éve.

A Divinol márka története

Az oldal tetejére